Meedoen

Stichting Oasebos is voor iedereen.  Ook kinderen kunnen natuurlijk meedoen!

Voor elke inleg van € 2,50 helpt u ons met 10 m² en krijgt u een automatisch geredigeerd digitaal certificaat.

Er is steeds meer aandacht voor duurzaamheid en biodiversiteit. Hierbij gaat het om het behoud van planten, dieren, micro-organismen en ecosystemen. Kortom over de gezondheid van de aarde en zijn bewoners. Stichting Oasebos richt zich op het behoud van biodiversiteit. We doen dit door steeds meer oerbos in eigen beheer te beschermen.

Iedereen kan hieraan bijdragen. Er bestaan daarom verschillende mogelijkheden waarbij u heel concreet, persoonlijk en rechtstreeks kunt bijdragen aan de bescherming van oerbos.

Drie manieren om mee te doen:

1. U doneert 

Dit kan eenmalig of structureel. De donateurs van stichting Oasebos zijn zowel particulieren als ook vriendenclubs, scholen en verenigingen. Zij doneren de opbrengsten van een inzamelactie aan dit goede doel.

2. U participeert in aankoop

U participeert in de aankoop van een stuk oerwoud. Participeren kan al vanaf 5000 m² bos. Een participatie leggen we vast in een individueel contract tussen u en Stichting Oasebos.

3. U sponsort

Dit geldt voor bedrijven, overheden of instellingen. Deze relatie gaat verder dan die van de participant. Wij leveren dan maatwerk in overleg met de sponsor. U kunt dan denken aan presentaties, speciale certificaten, relatiegeschenken, bos op naam, etc. In principe is alles met u als sponsor bespreekbaar.