Meedoen in aankoop

Vanaf € 725 bent u zelf mede-eigenaar van een stuk oerwoud ter grootte van een halve hectare. Dit leggen we vast in een contract en een certificaat op naam.
Bijna de volledige inleg van een participatie besteden wij rechtstreeks aan het oerwoud. Dat is mogelijk omdat we onder andere met vrijwilligers werken en daardoor weinig kosten maken.

Enkele voorbeelden:
Vanaf € 725  participeert u voor 5.000 m², een halve hectare
Vanaf € 1450 participeert u voor 10.000 m², een hele hectare

Hoe legt u in?
Stort uw geld op onze Triodos rekeningnummer: NL19TRIO0197638457, ten name van Oasebos , Kockengen onder vermelding van PARTICIPATIE.
U krijgt dan, als mede-eigenaar, van ons een contract en een certificaat op naam. Uw participatie blijft altijd zijn waarde behouden. Indien noodzakelijk kunt u deze ook weer (door)verkopen .

Zelf een kijkje nemen?
U heeft als participant het recht om het reservaat te bezoeken en met de boswachter zelf te gaan kijken hoe het nu beschermd wordt. Een vakantie naar Costa Rica is beslist de moeite waard, zeker als u naar uw “eigen” bos kunt gaan.
Verder houden we u op de hoogte van alle ontwikkelingen met een nieuwsbrief.

Een origineel cadeau?….. een certificaat op naam!
Een participatie geven aan kinderen of kleinkinderen en ook aan relaties is een uniek cadeau. Met een contract en een certificaat waarin staat dat u dat schenkt. Het is mogelijk om een certificaat op naam  toegestuurd te krijgen vanaf 5.000 m².
We overleggen graag met u welke mogelijkheden er zijn die het best passen bij uw situatie. Uw participatie blijft altijd zijn waarde behouden. Indien noodzakelijk kunt u deze ook weer (door)verkopen .

Vragen?
Als u vragen heeft, zijn wij natuurlijk altijd bereid deze te beantwoorden.
U kunt ook eerst de FAQ raadplegen.
U kunt uw vragen en/of interesse voor deelname kenbaar maken d.m.v. het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk persoonlijk contact met u op.