Speciale sponsoracties

Mooie voorbeelden van sponsoracties:

Communicatiebureau De Lynx, Wageningen

Communicatiebureau De Lynx, Wageningen, heeft voor ons belangeloos de nieuwe website gebouwd.

IzyX!

Izyx! host kosteloos onze website en onze mailserver.

Elstgeest Potplanten

Elstgeest Potplanten begon zijn sponsoring van Oasebos met een nieuwe huisstijl en op dit moment loopt er een actie, waarbij de consument voor elke aankoop van een Dieffenbachia 1m² regenwoud cadeau krijgt.

Blauw Research

Blauw Research uit Rotterdam laat de leden van hun internetpanel een keuze maken voor een goed doel als beloning voor hun moeite om deel te nemen aan hun vragenlijsten. Deze respondenten brachten zo € 1.500, – bijeen om de activiteiten van Stichting Oasebos te steunen.

Libridis Groep België

Libridis Groep België vierde 10 jaar samenwerking met Microsoft Press. Voor deze gelegeheid kozen ze voor een toepasselijk cadeau – 1 ha. Oasebos in Copalchi. Een en ander is gerealiseerd door Fair Sales in samenwerking met Oasebos.

Colgate-Palmolive Company

Colgate-Palmolive Company had iets te vieren rond haar product Ajax Natura Verde met Schuitema Supermarkten van C1000 en Super de Boer. Zij gaf daarom € 2.500 cadeau aan deze laatste klant, met een groot spandoek en een boek. Ook dit werd gerealiseerd door Fair Sales in samenwerking met Oasebos.

Videm Communicatie

Videm Communicatie sponsort jaarlijks met een donatie onze activiteiten en plaatst een banner van Oasebos op al haar e-mails.

Passionair Nederland

Edward Troost van Passionair Nederland en Paul Maessen van R&D sponsoren ons ook regelmatig vanuit hun bedrijf.

QVS Consulting

Erik Euwe van QVS Consulting, meldt zijn sponsoring ook trots op de site.

Van der Knaap Forteco bv

Van der Knaap Forteco bv leverancier van potgrond of zoals ze zelf zeggen “rooting en growing solutions” betaalde alle kosten van de stand van Oasebos op de vakantiebeurs samen met Edventure.

Ekolight Nederland, Westerprojekt en Fair Sales

Energie besparen doen wij zo! een initiatief van Ekolight Nederland, Westerprojekt en FairSales leveren energie besparende adapters voor TL-verlichting. Met elke verkochte adapter sponsoren zij één vierkante meter oerbos.

E & P Advies,

E & P Advies, adviseurs op het gebied van €nergie, het gidsen van bedrijven door de milieuwet en regelgeving, ondersteuning van het bevoegd gezag en het trainen en coachen van medewerkers, sponsort Oasebos met een halve hectare in ons nieuwe bos El Cerrito

Google Grants

In november 2010 heeft Stichting Oasebos een Google Grant toegewezen gekregen voor gratis adverteren op Google AdWords. De advertenties van Oasebos worden naast relevante zoekresultaten op Google weergegeven. Als mensen erop klikken, worden ze naar de startpagina van Oasebos geleid. Dankzij de Google Grant kan Oasebos haar boodschap over natuur-bescherming onder een groot publiek verspreiden en zo participanten en donateurs werven, informeren en bij haar activiteiten betrekken.

Notaris Nijland

Notaris Nijland maakte gratis de schenkingsaktes voor meer dan €100.

Imagro

Het artwork voor ons certificaat-op-naam is geschonken door Imagro Communicatie voor Agri, Food en Buitengebied te Ottersum (www.imagro.nl).